katy perry bogel?

on 31 January 2011

gambar katy perry bogel

katy perry bogel untuk rollingstones magazine
yer ke ni?
betul ke aku nak tulis mengenai benda ni. aku rasa aku tak mahu tulis pasal benda ni di tempat aku.

biarlah dia buat hal dia.bukan dia kacau orang pun.
bukan dia kacau aku pun


sekarang berita mengenai katy perry strips down for cover magazine.
apa aku kesah kan.

jadi yang nak tengok gambar katy perry bogel, tak berbaju hanya pakai stokin jaring jaring sahaja kat tepi pantai skroll down yer.

vio
vio
vio
vio

vio
vio
vio

vio
v
vio

vio
v
v
v
v

vio
v
v
v
vio
v
v

v
v
v
v
vio

v
v
vio

vio
v
v
v
sabar
v
v
v

vio

sikit jer lagi ni
v
vio
v

v
vio
v
v
v
v
v deng deng deng

here it comes.
katy perry topless pose


gotcha!!! hahahaha.semangat skroll down nak tengok apa har?
no news like that in here ..sorry guys!!

~~justin bieber topless,justin topless,bieber topless,justin bieber tak pakai baju untuk magazine cover pun ada.hehehe.peminat dia mesti pengsan kalau tengok gambar tu.
yang ni boleh dikongsi sebab not rated as 18sx..haha.

{ 7 komen... read them below or add one }

Henry Zackery said...

hahahaha... nice trick :) salam kenal Henry Zackery


January 31, 2011 2:42 AM
Tasha said...

mmng dah bnyk kot gmbar katty perry naked. hahahaha


January 31, 2011 2:44 AM
Abhamz said...

salam, penat je skrol sampai bawah....(sori gurau je) apa2 pun n3 yg menarik...


January 31, 2011 2:53 AM
gaung said...

@ Henry Zackery ; hehe saja try .nak tgk apa jadi kalau tajuk gini..salam kenal.tq datang.pertama kali di sini


January 31, 2011 3:14 AM
gaung said...

@Tasha baru tahu jugak malam ni.hahaha.


January 31, 2011 3:16 AM
gaung said...

@Abhamz hehehe main main je bang..jangan mare yer..


January 31, 2011 3:17 AM
purplelitto said...

haha..terkena wa..nyesal scroll..


January 31, 2011 10:48 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Ping your blog, website, or RSS feed for Free