Tonton TV1,TV2,TV3 di FB

on 19 September 2011

ini pengumuman memang amat berguna pada student yang macam aku ni.nak bawa TV letak dalam bilik memang tak boleh dah macam melampau sangat dah.jadi tengok TV melalui FACEBOOK pun boleh lah.ini semua sebab gatal nak tengok TV sangat time cuti semester hari tu.dulu cuti duduk rumah hari hari tengok TV.jadi memang tak terlepas la tengok drama petang petang,waktu maghrib, waktu pukol9 malam dan yang sama waktunya.dalam hati boleh la tengok al-kuliyyah hari jumaat nanti..TV1, TV2, TV3 pun da cukuplah.

terasa tu tak ada TV duduk hostel nie.kalau dulu dekat rumah, malam ni hari isnin, pukul 7 malam cerita apa tayang di TV3??korang yang kaki tengok TV mesti tahu lah + yang kaki cinta sayang ketat ketat pada FIDA ..ala tak kan tu pun tak kenal?yang muka iras iras Siti Nurhaliza tu tapi full version pakai tudung elok.hehe.cerita apa pukul 7 malam ni?nak tahu apa yang aku cakapkan ni korang kena la duduk mengcangkung depan TV3 petang ni pukul7, tangan letak atas kepala lutut sambil niat dalam hati, "apa la cerita pukul7 yang aku tunggu tunggu nie".FUH tak sabar dah kan pukul7 nanti.hehe.

kalau student UUM semua boleh tengok TV dulu ikut webpage UUM.tapi macam tu la.kalau kita best best tengok cerita Bella Calamidades (TV3) yang terbaik tu,tiba tiba channel tukar automatik tayang Berita Semasa (tv1) tak boleh nak marah la sebab kami student terpaksa tengok apa yang controller program tu tengok.sekarang lagi la cantekk TV langsung tak boleh tengok dah.berita baik untuk kaki TV mamcam roomate aku ..sekarang boleh tengok TV secara online di Facebook.ini caranya.harap terhiburrrrrr (BACA LAGI)


TONTON TV melalui FACEBOOK ,kamu orang terus tekan di TONTON TV DI FACEBOOK ini

atau TEKAN TERUS DI SINI,untuk:.




TAMBAHAN +++++ INTISARI RANCANGAN tv1, tv2, tv3 boleh dilihat INTISARI @UTUSAN MALAYSIA setiap hari

{ 0 komen... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Ping your blog, website, or RSS feed for Free